"Предстои ни един много красив и вълнуващ момент. За моето проследяване на бременност и раждане избрах да се доверя на специалистите от @ag.selena! Благодаря за грижите и вниманието на д-р Ставрев @dr.d.stavrev, с който се чувствам спокойна, уверена и с нетърпение очаквам всеки следващ преглед!"

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

Тези думи сподели златното момиче в личния си профил във фейсбук, споделяйки и снимка с избрания от нея доктор. А ето и какво написаха от екипа на УСБАЛАГ Селена

"Благодарим на златното момиче Катрин Тасева, че довери грижата за бременността си на болница "Селена"! Последният преглед на 25-годишната олимпийка установи, че момченцето, което очаква, се развива чудесно. Катрин премина през неразположението на първите месеци на бременността и вече се наслаждава на състоянието си, очаквайки с нетърпение срещата с първото си детенце."

Гимнастичката сподели за своята бременност в началото на януари, след като малко преди това, по време на коледните празници, бе получила вълнуващо предложение за брак. Специалният момент наближава и вероятно с него расте и вълнението. По всичко личи, че бременността на Катрин Тасева протича леко и безпроблемно. Желаем да е така и до самия финал. Очакваме с нетърпение повявата на малкото момченце. 

Източник и снимка: FB Katrin Taseva