Здравейте, мили и добри хора!

Аз съм Бонка Ангелова и съм майката на Красимира Кръстева. Като се роди Краси всичко беше идеално или поне ние така си мислехме, на втория месец при контролен преглед установиха, че детето има два реда клепачи от долната страна.

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

На 9 месеца и направиха оперативна намеса за отстраняването на единият долен клепач. На 1 година и 6 месеца получи инсулт, докторите започнаха да правят изследвания, но не можаха да разберат каква е причината за инсулта. До 3-ри годишна възраст се лутахме по доктори, правихме всякакви изследвания. Последното изследване, което направихме беше скенер на главата и се оказа, че има Хидроцефалия.

Направиха ѝ успешно операция поставяне на ‚,шънт‘‘. След операцията детето видимо изглеждаше добре, но костната система беше прекалено крехка и това доведе до извадена става.

Тръгнахме на доктори, но уви никой не обърна внимание поради факта, че детето е инвитро и ни казаха да потърсим лечение извън държавата и това е било следствие от изкараният инсулт.

В Сърбия през 2022 година са се родили 62 700 бебета

Започнахме консултации за лечението на Краси, указа се, че в Турция могат да помогнат. Детето ни е на 4 години и зад гърба си вече има 5 оперативни намеси. В Турция Краси в болница Medical Park  Hospital и е диагностицирана е с детска церебрална парализа и трудно преглъща. Това доведе до спешното поставя трахиостома. В болницата установиха, че ‚,шънт‘‘ запушен и се наложи да се поднови.

До момента се справихме със собствени средства и помощ от познати. Дадени са 50000 Евро за операции и престой. Не ни достигат 23500 Евро, които са непосилни за нас.

За това Ви молим за подкрепа!

enlightenedПодкрепете Краси с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка: 
https://pavelandreev.bg/campaign/da-spasim-krasi 
enlightenedБанка: Алианц Банк България 
IBAN: BG74BUIN95611000706952 
BIC: BUINBGSF 
Получател: Фондация Павел Андреев 
Основание: Дарение за Красимира Василева Кръстева 
enlightenedВключете се в онлайн базара на платформата  
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/