Петя е с тежка форма на Декомпресирана чернодробна цироза в следствие на Автоимунен хепатит и спешно се нуждае от трансплантация на черен дроб, за да оживее и да може да отгледа по-малката си дъщеря, която е само на 12 години.

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

Въпреки усилията на докторите тук, Петя рязко се влоши през последната седмица и бе приета в болница Токуда. В опит да овладеят състоянието ѝ, с ежедневни вливания и процедури лекарите установиха, че повече нищо не могат да направят тук и трябва незабавно да замине за Турция, където единственият вариант за живот, е да направят спешна трансплантация на черен дроб от жив донор. Донор ще бъде нейната голяма дъщеря, чийто апел към всички вас публикувам с молба да помогнем и на двете:

Моята Петя се бори с ужасен Автоимунен хепатит. Въпреки десетки медикаменти и процедури, през последния месец тя рязко се влоши.

Момченце на 4 оцеля след падане от четвъртия етаж на блок

За да живее има един шанс - спешна трансплантация на черен дроб. Донор.... донорът съм аз. Тя ми даде живот, сега е мой ред... В България тази трансплантация от жив донор не се извършва. В Турция може – но трябват 120 000 лева за операция и първоначално лечение. Семейството ми събра само част от тази сума...

Моля Ви! Помогнете да спася мама! Не мога сама!

enlightened Може да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut 
https://pavelandreev.bg/campaign/da-spasim-petya
enlightened Включете се в онлайн базара на платформата 
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share