Още една влюбена двойка, взела участие в романтичното приключение “Един за друг”, е в очакване на рожба. Нов живот предстои да се роди и в семейство на Милена и Цветелин. 

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

За голямото щастие споделиха самите те в Instagram, където публикуваха снимки от празненство за разкритие на пола. На празничните кадри се вижда, че двамата са научили пола на очакваното бебенце в компанията на много приятели и роднини, сред които, разбира се, могат да се видят и други познати лица от “Един за друг”. 

“Дори седмица по-късно емоциите от този неповторим ден за нас все още ни държат развълнувани. Искаме сърдечно да благодарим на всички наши приятели, близки и роднини, че споделиха един от най-хубавите моменти в живота ни и го направиха още по-значим и незабравим!, пише бъдещият татко. 

Три двойки близнаци проплакаха за 1 час в болница Селена

За никой не е тайна колко близки си стават участниците през времето, в което се състезават за наградата в предаването на любовта. Много двойки изграждат трайни приятелства и започват да споделят емоции и красиви мигове дори и извън играта. 

Заобиколени от най-близките си хора, Милена и Цветелин разбраха, че скоро ще бъдат родители на една прекрасна малка дама - балоните, които се криеха в приказната кутия, бяха розови! 

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

Поздравяваме семейството за очакваното чудо в техния живот и пожелаваме светла бременност и леко раждане на бъдещата мама Милена.