Една сбъдната мечта стана на 2. Малкото момченце на Радост Тодорова, Мис България Вселена 2015, отпразнува втория си рожден ден. В социалните мрежи щастливата майка публикува красиви снимки от вълнуващия ден, който семейството е споделило с близки, приятели и роднини. 

Певицата Бони: Честит първи рожден ден, мило наше патенце

“Толкова много любов…”, пише към празничните кадри. 

А колко сладък е рожденикът, ах… Нека е здрав малкият чаровник и да продължава да радва мама и тати с прекрасната си усмивка. Георги е едно малко чудо, което идва на бял свят след три инвитро процедури, четири инсеминации, две загуби, хиляди прегледи, изследвания и консултации… Цели 5 години е очакван и желан! 

В УМБАЛ Токуда спасиха родилка и бебето ѝ след тежко усложнение на бременността

Харесваме Радост Тодорова и сме щастливи, че има майки като нея, които не се страхуват да споделят личната си история. Разкривайки репродуктивните си проблеми, тя подкрепя други жени, преживяващи затруднения със зачеването и износването на бременността. Споделеният личен опит е нещо много ценно, а когато става въпрос за толкова деликатна тема, е наистина трудно да си открит. Благодарим на Радост, че не се страхува да говори за своя път до бебето. 

Меги Димчева: С него разбрах какво чудо е да сме на този свят!

Честит да бъде Георги! Нека расте в щастие, топлина и радост, нека мечтае смело, нека е силен и мъдър, нека е здрав!