Преди 21 години се появи първото безплатно Училище за родители в България. Нашето. Вече и вашето, скъпи приятели. "9 месеца" създаде и реализира тази инициатива, посветена на отговорното родителство, чиято цел е да не се създават само повече деца, а деца, заченати с желание, отгледани и възпитани в една подходяща среда, за да могат да станат наистина пълноценни на времето си хора.

И както се казва – нов сезон, нов формат - от месец септември отново каним бъдещите и настоящите родители на училище. 

Какво променяме? 

Физическите ни лекции се превръщат в своеобразни мини форуми, провеждани веднъж месечно, а онлайн формата преобразуваме в предаване със седмични излъчвания, нови рубрики и интерактивни елементи

Подробностите за срещите на живо

Същата локация, нови теми, повече време заедно

Кога? 28 септември, 10:00 часа. 

Ще продължаваме да се радваме на комфорта и уюта на конферентната зала на ниво +2 в Bulgaria Mall. Всеки месец ще ви посрещаме с програма, включваща лекции, почивка за свежи плодове и вода, практически уроци, а на финала, разбира се, и томбола със страхотни награди. Всеки гост, който бъде с нас от началото до финала, ще получи специална грамота. Същото очаква и таткото, достатъчно сръчен, в състезанието по сменяне на пелени.

По време на полудневните ни форуми някои от най-добрите специалисти ще ви запознават от А до Я с разнообразните теми на родителството. А междувременно ще можете да разгледате и различни щандове, на които ще получите полезна информация и лични консултации със специалисти.

Пред екрана ви очаква…

Що се отнася до онлайн предаванията, тях ще излъчваме всеки четвъртък. Първи епизод очаквайте на 5 септември, 14:00 часа. Темата е: Раждане по ноти: багаж, подготовка и етапи на раждането 

Следете каналите ни, защото съвсем скоро ще ви запознаем с детайлите на програмата.