Заповядай на първото събитие от серията, което 9 МЕСЕЦА и  Selflove.bg подготвят специално за теб – жената, с множество роли всеки ден. Време е да погледнеш обратно към себе си и да отделиш мигове за грижа, наслада и вдъхновение. 



•    Ако си майка, която винаги поставя себе си на последно място…
•    Ако си работеща жена, която изпитва вина, че не отделя достатъчно време на децата си…

•    Ако след майчинството не си сигурна накъде да поемеш професионално…
•    Ако просто имаш нужда да поговориш и да се запознаеш с други като теб – жени с много лица… Очакваме те!

Какво сме ти подготвили?

•    Анти-ейдж масаж за лице – грижа, която ще освежи и съживи кожата ти. Йогата за лице е естествен начин да поддържаш или да възвърнеш младежкия вид на кожата си. Лесно, удобно, приятно - ще научиш как да прилагаш техниките у дома. 
•    Грижа за скалпа – уникална терапия, която ще ти донесе не само релакс, но и ще подобри здравето на косата ти. Как да използваме четките за скалп, защо са важна част от аксесоарите в банята, къде свършва суетата и започва отношението към балансирания начин на живот във всичко.
•    Грим урок – съвети и трикове, които ще те накарат да се чувстваш и изглеждаш прекрасно. Професионален гримьор с опит и подход, ще ти даде ценни препоръки за общите правила, малки хитринки и съвети според индивидуалните характеристики на лицето и кожата ти. 
•    Сегмент за психично здраве – интерактивна дискусия с психолог, по време на която ще обсъдим защо е важно да приемаме себе си, как нашите слабости могат да се превърнат в силни страни, техники за повишаване увереността ни в личен и професионален план. Менталното здраве не бива да бъде табу. Споделянето е път към себепознание и много отговори. Готова ли си? 
•    Кадър от професионален фотограф – виж себе си през очите на професионалист и открий своята уникална красота, такава, каквато не си подозирала, че притежаваш. Всъщност ще осъзнаеш, че другите също те виждат такава – съвършена. Защото красотата е въпрос на излъчване и нагласа.

Тези специални моменти ще те отведат на пътешествие към самата теб – онази част от теб, която често остава на заден план в забързаното ежедневие.

Защо да присъстваш?

Всяка жена и всяка майка заслужава грижа и внимание. Нашето бутиково събитие ще ти предложи пространство за релакс, зареждане с положителна енергия и възможност да откриеш нови страни на себе си.

Билети и регистрация

Събитията са с ограничен брой участници, за да можем да осигурим лично внимание и уютна обстановка. Резервирай своето място сега и си подари този специален момент. Инвестирай в положителни емоции, грижа за твоето вътрешно АЗ и ментално здраве. Новата рокля ще те направи щастлива за 5 минути, а времето, посветено на грижата към теб – ще ти помогне сама да създаваш щастието си, да го познаваш и да го пазиш винаги в сърцето си.

Билетът включва: Подаръци за всички дами. Кетъринг и напитки 

Подробности за закупуването на билет очаквайте скоро!