Майка на 5-годишно дете от Добрич, прикована в количка след катастрофа, има шанс да проходи. За да се случи това обаче, са необходими 110 хил. лв., сумата е непосилна за семейството, предаде ЬTV.

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

Животът на Станислава Петрова и на малкия ѝ син се преобръща напълно преди четири години. На път за детската ясла, претърпяват катастрофа. Следва дълъг период на възстановяване от операциите, рехабилитация вкъщи, както и клиника в София, където се включват роботизирани уреди за възстановяването ѝ. „Това ми дава надежда, че аз наистина ще стана и ще проходя“, добавя Петрова.

Станислава търси и други възможности за по-бързо възстановяване. Те идват от клиника в Турция, откъдето предлагат вливане на стволови клетки, съчетано с роботизирана рехабилитация. Нужната сума е около 110 000 лева, а организираните до момента кампании – недостатъчни за събирането им. „Колкото по-бързо се случат нещата да правя тия процедури, толкова по-бързо ще имам резултати“, каза младата жена.

4-годишно дете издъхна в Петрич, след като бе затиснато от метална врата

5-годишният Дани е неотлъчно до майка си и мечтае тя по-скоро да стане от количката. „Да караме тротинетка, да караме колело, да се къпем и да бягаме, да ходим на дискотека, на море“, добави Дани.

Дарителска сметка в банка ОББ – клон гр. Добрич:

IBAN: BG36UBBS80021092761840

Титуляр: Станислава Тихомирова Петрова

Източник и снимка: https://www.plovdiv-press.bg/