Здравейте, всички! 
Адриан успя да стигне дотук! 
Нашето момче се справи с две последователни животоспасяващи операции и всички ние се гордеем страшно много с него и се възхищаваме на силата му! Благодарни сме от цялото си сърце на професорите в Koç Üniversitesi Hastanesi, които въпреки големите рискове се съгласиха да го спасят и да му дадат шанс да живее. 

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

Бих искала обаче да изкажа и някои други мои мисли тук, макар и знаейки, че няма как да бъдем в нечии други обувки. В България всяка седмица три деца се разболяват от рак.

Ракът не подбира, не дискриминира, не се вълнува, че обичаш детето си повече от всичко на този свят… Не се влияе също и от това колко си богат или беден. Може да се случи на всеки в един миг, след който целият свят се срива и ни променя завинаги.

Този миг поставя началото на жестока битка, съпътствана от тежка физическа болка и безмилостна социална изолация. Ракът е крадец. Той краде безгрижното детство, приятелите, облика. Отнема на децата ни всичко, което обичат да правят. То е изместено от безкрайни дни на болка, понякога и на отчаяние. 

През цялото време на лечението, Адриан изтърпя множество химиотерапии, всяка от които го съсипваше. Това е лечение, което не може да се опише с думи. Всеки ден се събуждахме и се молихме за добри новини. В един момент туморното образувание на гръбначния стълб започна да прогресира и спря да се влияе от всякакъв тип лечение. Единственият шанс да оцелее беше именно оперативната намеса. Получихме много откази заради сложността на операцията. Въпреки всичко това, ние не се отказахме и никога няма да спрем да се борим. Взехме решението да продължим лечението извън страната с надежда, че все пак нов екип от онколози в по-горе посочената клиника и колегите им от American Hospital Istanbul, ще дадат всичко от себе си Ади да се справи докрай и да се намери начинът за контрол над тази коварна болест - нискодиференциран невробластом с множество генни мутации.

Ако искате да ни подкрепите в този нов етап на лечение и упорита битка, можете да го направите чрез тази платформа.

Повече информация към проявили интерес дарители мога да изпратя по всяко време.  

Благодаря ви много за вниманието! 
Бъдете здрави! 

enlightenedМоже да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut 
https://pavelandreev.bg/campaign/zaedno-za-adrian
enlightenedАлианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.
Банка: Алианц Банк България   
IBAN: BG77BUIN95611000723485   
BIC: BUINBGSF   
Получател: Фондация Павел Андреев   
Основание: Дарение за Адриан Любомир Александров
enlightenedВключете се в онлайн базара на платформата 
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share