4-годишната Анелиа от хисарското село Паничери е преминала през сърдечната операция. За огромно щастие на родителите ѝ интервенцията е била успешна. Всичко това се случва благодарение на добрите хора, които спомогнаха, дарявайки средства за малкото момиченце. Радостната новина съобщи бащата на детето за GlasNews.bg.

Приеха 18 деца със симптоми на хранително отравяне в болница в Разлог

Той сподели, че процедурата е отнела около 5 часа. Преди две седмици Ани е изписана от лечебното заведение и вече се чувства добре. Бащата допълва, че занапред Ани ще трябва да бъде водена на контролни прегледи в турската болница. Цената на всеки преглед ще бъде около 2000 лева. Семейството отново призовава за помощта на хората за набирането на необходимите средства.

„Анелиа на 10-ти август беше оперирана, операцията трябваше да е 3-4 часа но се проточи и беше 5 часа, понеже се оказа, че Ани е имала 2 дупчици, от които едната е малка и също така е имала много рани по митралната клапа. Най-важното обаче, е че операцията беше успешна! На 11-ти август беше преместена от интензивно отделение в стандартна болнична стая. Ани твърдеше, че не я боли, че докторът ѝ е сложил лепенка и ще и мине. Дори и в този болезнен за нея момент, тя успокояваше мама и тати! На 18-ти август Аничка беше изписана от болницата! Една седмица след изписването имаше контролен преглед, на който ни разрешиха вече да се приберем в България. В момента Анелиа е добре надяваме се, че и занапред ще бъде. Благодарим на всички, които ни подкрепиха и бяха до нас в този труден момент за семейството ни! Нека Бог даде здраве на всички вас - добрите хора", споделят близките на момиченцето.

Тризнаци, заченати по естествен път, проплакаха в Плевен

Ще се налага Ани да ходи в болница Acibadem Bakirkioy Istanbul на доста контролни прегледи, първият от които е на 21 септември като цената на всеки преглед е около 2000 лв.

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

Който има желание и възможност може да дари на: Дарителска сметка в ТИ БИ АЙ БАНК IBAN: BG25TBIB931014A08VOL01 BIC: TBIB

Титуляр: Велю Кольов Колев (баща на Анелиа)

БЛАГОДАРИМ ВИ!,“ призова Велю.

Източник и снимка: https://trafficnews.bg/