Тазгодишното романтично предаване "Един за друг" зарадва зрителите не само с красиви млади двойки, но и с редица интересни и безкрайно вълнуващи събития, които ще се помнят дълго. Напомняме, че Викси и Георги научиха тъкмо във Вилата на любовта, че ще стават родители. Друга чаровна двойка също зарадва почитателите си с новина за първа рожба - говорим не за кого да е, а именно за Алекс и Фео.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

Последваха сватби, редица положителени емоции, широки усмивки и пълни чаши в ръцете на най-добрите приятели.

Наскоро красиво морско сватбено тържество организираха Виктория и Георги. А сега примерът им последваха и Габриела и Десислав. Сигурни сме, че ги помните добре. Те се откроиха сред останалите участници като една от най-комичните двойки и често предизвиква смях сред останалите влюбените, а също и сред зрителите пред екраните.

Това лято двамата си казаха заветното „Да“. Габи и Десо са вдигнали своя празник на любовта в родната Силистра, макар и двамата да живеят на морския бряг. От снимките, които споделят в Instagram става ясно, че всъщност те са подписали граждански брак на 9 август, а самото тържество е било през изминалия уикенд. Сред гостите, разбира се, се виждат и други двойки от предаването, като Викси и Жоро и Цветелин и Милена явно са изпълнявали шаферски функции. 

По всичко личи, че партито е било вълшебно. Желаем щастие на младото семейство. И сме в очакване на още хубави новини! 

Източник и снимки: gabrielageorgieva.99