Виктория и Георги бяха сред най-младите участници в тазгодишното романтично предаване по NOVA "Един за друг". Тяхната любова приказка завладя бързо всички зрители, защото влюбените научиха именно по време на предаването, че очакват бебе. 

Виктория и Георги от Един за друг ще стават родители

Новината не бе съвсем неочаквана, Вики и Георги, всъщност, са имали предположения. Положителен тест за бременност и преглед при специалист потвърждават щастливото събитие. 

И сега, когато вече са в очакване на рожба, съвсем естествено бе двамата да си подарят и така мечтаната приказна сватба. Викси и Жоро си казаха "ДА!" край морето в Бургас, където и двамата младоженци са родени и израснали. 

Теди от Един за друг: Бременността ми беше много желана, но никак лека

Сред гостите на вълшебното тържество са били и част от участниците, с които младоженците, освен приключенията в предаването, вече споделят и истинско приятелство. 

Виктория и Георги са заедно още от ученици, когато Той се оказва пълен, а Тя се бори с упорито акне. Успели да се справят с проблемите си, благодарение на взаимната си подкрепа. Нито за миг не пускат ръцете си, днес вече са семейство, а скоро ще бъдат и мама и тати

Желаем лека бременност на Вики и нямаме търпение да научим за появата на малкото чудо. 

Източник: https://www.marica.bg/
Снимки: Instagram gdimovv