Широки усмивки, щастливи лица и една прекрасна новина! Сигурни сме, че знаете добре кои са те! Толкова са чаровни и безкрайно симпатични. Отиват си много, нали? Чудесна двойка, която обича да пътува! И това, разбира се, не е всичко. Те са мама и тати на една прекрасна малка госпожица, която, оказва се, скоро няма да бъде единствено детенце в семейство

Криси Тейгън и Джон Леджънд - мама и тати за четвърти път

Да, Лъчо от Скандау и неговата прекрасна половинка Ралица Константинова очакват втората си рожба. Толкова се радваме да го научим. А как го разбрахме? Самата Рали сподели вълнуващата новина в личния си профил в Инстаграм. Съвсем в нейн стил, по закачлив и весел начин. На кадъра тя и Лъчо са заедно и държат снимка, показваща малкото чудо, а думите към публикацията са следните:  

"Вече се чувствам толкова дебела и ми е тъпо да се крия, та… And here we go… again"

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Прекрасната Аринка ще става кака! Желаем лека бременност на Рали! Няма да скрием, че оставаме любопитни да научим... дали Лъчо ще бъде татко на две малки принцеси или в семейството скоро ще плаче и ще се смее мъжка рожба. Важното е всички да са здрави, щастливи и сплотени. Желаем го от все сърце! 

Източник и снимкa: Instagram rali.q