Казваме го често, но ще напомним и сега - всяка поява на бебе е чудо. Щастливи сме, когато се ражда нов живот! И идва в нашия свят - понякога пухкав, друг път изключително мъничък и крехък, но винаги със заявка да направи нашите дни по-смислени, цветни, нежни и светли. С вълнение споделяме думи, в които видяхме надежда, в които открихме живот, радост и топлина. Вярваме, че ще усмихнат широко и вашите лица. Открихме ги във фейсбук страницата на II АГ Болница "Шейново". 

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА 

Майка ѝ търпеливо и я държи в ръцете си, а тя е красива и ококорена. Облечена е в разкошна розова рокля от тюл и чака за среща. Тя е Дария! Дошла е да поздрави специално д-р Иван Вецев, лекарят, който се е грижил и проследил бремеността на мама, а след това я е извадил от коремчето ѝ. 

Забременяването на мама е било дългоочаквано. Дори мама и тати са били планирали инвитро процедура, когато става чудо и мама забременява естествено. 

Тризначки, заченати естествено - чудо в ръцете на мама и тати

Бремеността на мама е била доста трудна и рискова, и изискваща специални грижи. Точно затова за нейното проследяване се доверяват на д-р Вецев, който е началник на Отделението по Рискова Бременност в болница Шейново.

След 8-годишна борба за бебе три сърца туптят в утробата на мама

Дария се ражда на 12.05.2023 и днес дойде, за да се срещне, благодари и снима с д-р Иван Вецев, който с голяма радост посрещна прекрасната си гостенка. 

Екипът на Втора САГБАЛ Шейново пожелава здраве и благоденствие на бебе Дария и семейството ѝ. 

Няма какво да допълним. Желаем и се молим здраво и щастливо бъдеще да има за всички бебенца и техните семейства! 

Източник и снимки: II АГ Болница "Шейново"