За добрите дела, в които всички ние можем да бъдем участници, има нужда и смисъл да се говори, защото е важно! Важно за нашето бъдеще, важно за нешето утре, важно за най-скъпото, което имаме - децата ни. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

От Капачки за Бъдеще отново ни зарадваха с чудесни новини. Ето какво открихме във фейсбук страницата им. 

"На снимката виждате един стар и един нов транспортен кувьоз.

Старият, на над 40 години, няма количка, отдавна не работи, използва се само като кутия за пренос на недоносени бебенца от Кюстендил до София. Понякога с две бутилки с топла вода до тях, когато навън е по-студено. Да ги топлят.

Новят - с кислороден модул, с овлажнител за въздух, с отоплителна система, сензори за темепература на въздуха и на кожата на бебето, батерия за случаите, когато наблизо няма ток, удобна количка ... Дарен на болницата в Кюстендил от всички хора, които помагат на #КапачкиЗаБъдеще  

Новородени близначета бяха превозени с кувьоз, дарен от Капачки за Бъдеще

Забележете разликата!

Старият кувьоз отива в склада, а новият още от днес при нужда ще помага за транспортирането на недоносените бебенца от Кюстендил до София. Поне ДЕСЕТ пъти по-безопасно, отколкото до момента.

Линейка на Капачки за Бъдеще помогна на новородено бебенце

Благодарим на всички, които помагат! 

Продължаваме с ПЕТАТА детска неонатална линейка, втората оффроуд линейка, с обучанията на децата по училищата на първа помощ! И не само! Продължаваме, защото е нужно! 

ЗАЕДНО!" 

Източник и снимка: Facebook Капачки за Бъдеще