Тениска, подписана лично от Стоян Копривленски, един от най-успешните български кикбоксьори, предлага на търг благотворително Мариян Бояджиев. Парите ще отидат в помощ за лечението на малката Бела от Русе.

Копривленски е национален състезател, шампион на ринга и един от най-атрактивните участници в престижната международна организация GLORY, където се състезават имена като Рико Верхувен, Бадр Хари и др.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Начална цена на търга - 100 лв, минимална стъпка за наддаване - 20 лв. Желаещите да наддават благотворително магота да го направят >>>ТУК.

Бела преди 2 години получава сърдечен арест на детска площадка, докато си играе. Тогава детето изпада в клинична смърт, впоследствие сърцето ѝ възвръща ритъма си, но детето изпада в кома. Всичко това - заради ковид инфекция, която засяга 50% от белия ѝ дроб.

Белослава страда от мозъчни усложнения след прекаран сърдечен арест поради ковид инфекция. Диагнозата ѝ е аноксична фипоксична цефалопатия и неоклозивен хидроцефалит.

Транспортирана е в крайно тежко състояние в клиника в Турция, където в продължение на 5 месеца лекарите се борят за нейния живот. Лечението ѝ продължава и тя показва значителен напредък, но е необходим продължителен престой в турската болница.

Спасиха родилка с отлепена плацента и бебето ѝ, родено преждевременно

Дарителска сметка Fibank
IBAN: BG85FINV91501317557550
BIC: FINVBGSF
Титуляр: Белослава Бисерова Бориславова
PayPal: http://PayPal.me/BBorislawow

Източник: https://plovdivmedia.bg/