Съвсем скоро ви споделихме, че 53-годишният цигулар Веско Ешкенази стана татко на момиченце. Новороденото се казва Луиза Амели и се е появило на бял свят на 17 май. Раждането е било в Амстердам.

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

Щастливият татко е изключително активен напоследък в социалните мрежи и споделя за своите първи трепети като баща на момиче. Думите са придружени и от трогателни кадри с присъствието на малката принцеса. В личния си профил във Facebook Веско Ешкенази разказа и нещо любопитно, а именно - присъствал е на самото раждане. 

"Присъствайки като мъж на раждането на детето си разбираш няколко неща:
1. Колко силна е жената и какво преживява, за да можеш да кажеш “имам дете”.
2. Колко по-нисък е прагът ти на понасяне на болката в сравнение с този на жената.
3. Колко силна е природата и как това, че ти се ражда дете изобщо не може да се вземе на готово. За живота човек се бори и той е най-ценното нещо.
За онези мъже, които могат да присъстват на раждането на детето си - бъдете с жените си. Това е безценно!


П.П. Снимката е направена в 05.10 ч. сутринта на 17 Май."

Напомняме, че цигуларят има и двама синове от първата си съпруга Ангелина Атанасова, която загуби битката с рака преди 17 години. Преди три дни неговите последователи се зарадваха да видят чудесна снимка, на която всички деца присъстват. Гордият баща написа: "Първа среща на батковците с малкото сестриче!" 

На голямото семейство желаем щасливи мигове на споделеност, уют и топлина. На Ешкенази благодарим сърдечно за милите кадри, които споделя. Семейството е сила, подкрепа и любов, известният цигулар добре знае това. 

Източник и снимки: Facebook Vesko Eschkenazy