Тази седмица ни зарадва с истински звезден бебевалеж! Щастливата мама Иска сподели емоционални думи, които разкриха, че семейството е посрещнало своята втора дъщеря:

,,От днес света ни е още по-красив…
Точно в 8:34 тази сутрин Господ отново ни благослови…
Добре дошла, прекрасна Аннабел! Нека живота ти е изпълнен със здраве, щастие и добри хора!''. написа тя в Инстаграм, публикувайки снимка на бебешки крачета.

КАЛКУЛАТОР ЗА ТЕРМИНА

Преди време в итервю пред списание ,,9 месеца'' Искра сподели: ,,Ние приемаме отглеждането и възпитанието на Ели (първата им дъщеря) с много позитивизъм и търпение. Всяка възраст си има своите предизвикателства и трудни моменти и заедно се учим да преминаваме през тях по възможно най-лекия и весел начин. За момента не бих казала, че имаме особени трудности. Може би най-голямото предизвикателство беше безсънието през първите месеци, но и това отмина. ,,Всичко с времето си‘‘, както се казва… Може би предстоят трудните моменти, (тийнейджърските години), но дотогава има доста време…''.

Сигурни сме, че съкровището, с което Бог ги дари сега, ще допълни хармонията и любовта в техния живот. Пожелаваме здраве и топли прегръдки на родителите и двете принцеси!