Здравейте, мили хора!

Казвам се Георги Пещерски на 36г. и съм диaгностициран с остра лимфобластна левкемия. Обръщам се към Вас с молба за помощ в събирането на средства за лечението ми в Турция. 

7-годишно дете плува в Черно море и попадна в реанимация заради ротавирус

Истината, е че никой не е подготвен за това и никой не вярва, че ще има нужда от помощ, но ето, че сега аз изпращам моя зов към вас.

Преди 6 месеца, се роди нашата прекрасна дъщеря Мария, но щастието ни беше застигнато от тежката диагноза. 

Всичко започна април 2023 г., когато се разболях, но за мен това беше просто поредния вирус. Времето минаваше, а аз се чувствах все по-зле - отпадналост, главоболие, болки в ставите, за 10 дена свалих 20 кг. Всички тези симптоми ме принудиха да се консултирам с лекар. 

Бях приет в хематологичното отделение във ВМИ гр.Пловдив. След направените кръвни изследвания, се установи, че имам по-сериозен проблем. Беше ми взета биопсия и изпратена в СБАЛХЗ гр.София. Последваха най-дългите и мъчителни 21 дни, в които всеки ден се молехме резултатите да са добри и всичко да е просто една огромна грешка.

След 21 дни чакане, диагнозата се потвърди - лимфобластна левкемия. Заминахме за Турция, където да потърсим второ мнение. На следващия ден вече бяхме в болница GAZIOSMANPASHA гр.Истанбул. Повториха всички изследвания и след по-малко от 36 часа, резултатите бяха излезнали, а диагнозата потвърдена. 

Зара: Осемнадесет операции, а съм само на 10 години

За съжаление, сумата за лечението е непосилна за нашето семейство и въпреки огромната помощ от семейството и приятелите ни, имаме нужда и от Вашата помощ. Офертата за лечението е 100 000 евро. Затова ви молим за вашата помощ и подкрепа. Вярваме, че заедно може да се справим и съберем необходимата сума. 

Благодаря на всички, които ще лишат себе си, децата си и семейството си, за да помогнат на нашето да остане цяло и аз да бъда пълноценен баща и съпруг.

Благодаря Ви от сърце, че сте до нас! 

enlightenedМоже да дарите с карта,  PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut 
https://pavelandreev.bg/campaign/zaedno-za-georgi-peshterski