Шампионът на UFC Александър Волкановски посрещна трето дете със съпругата си Ема, разкривайки на феновете очарователното име, което са дали на дъщеря си.

34-годишният Волкановски е горд баща на три малки момиченца от Ема, за която се ожени на 12 октомври 2012 година. Двамата са двойка още от гимназията и са заедно от около 18 години.

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

Волкановски посрещнаха най-голямата дъщеря Ариана през 2015 г. и второто си дете Арли през 2017 година. Сега двойката се сдоби с трета дъщеря, като кралят в категория перо обяви новината в Инстаграм.

Името на момиченцето е Рейн / Reign - господство /. Явно Алекс е избрал име на дъщеря си, което да подхожда на господството му като шампион на UFC. Бившата ръгби звезда защити титлата си 5 пъти, откакто я спечели от Макс Холоуей през 2019 година.

Волкановски никога не е губил в категория перо. Ема последва съпруга си по целия свят, за да го подкрепи в доминиращата му кампания в UFC, но отсъстваше за победата му над Яир Родригес през юли, тъй като беше в напреднала бременност с Reign.

Волкановски чака потвърждение за следващата си битка, като шампионът в категория перо е нетърпелив да отмъсти за поражението си от Ислам Махачев, който го победи в бой за титлата в лека категория.

Габриела и Десислав от Един за друг вдигнаха приказна сватба

Сега обаче фокусът е насочен към новороденото момиченце. Поздравяваме шампиона и за тази велика победа. Да си татко на три момичета е истинска привилегия. Желаем здраве и щастливи мигове на семейството. 

Източник: https://mma.bg/