Всяка майка знае, че детето променя света наоколо, а понякога тази промяна е свързана с липса на време  и това е същинско предизвикатлество - особено ако се нуждаем от спорт или копнеем да върнем старата си форма.

Припомняме си как преди време Мила Савова ни вдъхнови, поела към върха на своя личен Еверест, разкривайки лични подробности за трансформацията в месеците след появата на детето й. Ако сте пропуснали, прочетете какво сподели тя тогава: Коремче след раждането: вземи се в ръце, колкото и трудно да е - бачкай! А резултатите не закъсняват...

,,Моите 3 месеца разлика. Първата снимка е 6 месеца след раждането и моментът, в който спрях да кърмя. Казах си, че е време да започна да се грижа и за себе си, не само за @tarekkhossny - мъжа ми, работата и дома ни'', написа мила в своя Инстаграм, публикувайки кадри ,,преди''и ,,след''.

Започнах да тренирам всеки ден - без неделя, под зоркия поглед на @samihossny Той беше причината, аз да се мотивирам и да се взема в ръце. Тъй като работех много и нямах много време да си приготвям храна, взех решение да започна да си поръчвам готова и @fitpanther_fitnessmenu направиха това за мен. Носеха ми менюта всеки ден по 1200 калории.

Искра и Йордан от Един за друг посрещнаха втората си рожба

Започнах да виждам резултати още на 8-а седмица и бях много щастлива. Започна и да се натрупва и умората в мен и намалих тренировките. Работата се увеличаваше и единствената ми надежда да задържа постигнатите резултати беше да внимавам какво хапвам.

Ето ме и 3 месеца, след като започнах да тренирам и хапвам балансирано. Щастлива съм, че имам воля и не спирам да искам най-доброто за себе си. Браво на теб, Мила Савова.''broken heart

Браво и от нас, Мила!