Семейството ни беше съкрушено на Коледа, когато закарахме малкото ни бебе Руж в болницата'', написа Филип Плейн в своя инстаграм, публикувайки кадри на своето 3-месечно бебе, което е в болница.

Историята на бебе Емилия - коледно чудо, родено 590 грама

„Не ми останаха сълзи след толкова дни на болка и борба… Семейството ни беше съкрушено на Коледа, когато закарахме малкото ни бебе Руж в болницата. Състоянието му стана сериозно след като няколко дни по-рано то и брат му Рокет бяха дадоха положителен тест за RSV-VIRUS 2”.

Според проучване най-много жени забременяват по време на коледните празници

Руж се нуждаеше спешно от кислород. Последните три дни бяха много тежки за бебето ни, което е едва на 11 седмици. Лучия е с нашия ангел в болницата и не го е оставяла сам дори и за минута! Когато е буден, му пее и държи малките му ръчички. Очите на Руж изглеждат толкова тъжни, но все пак намира сили от време на време да се усмихва.Тези дни Ромео и Рокет са вкъщи с мен.

'Дванайсет коледни бебенца са дошли на бял свят в 'Майчин дом' в София

Те не могат да влизат в болницата при Руж, защото е важно да се спазва карантината. Добрата новина е, че днес Руж започна отново да се храни от бутилка. Той е много силен и е нашият герой! Ромео и Рокет не са отворили още подаръците под елхата. Решихме да направим това, когато всички отново сме заедно вкъщи“, допълва разтревоженият баща.