Две млади майки от Велико Търново, реализираха благородна инициатива под надслов “Подарък за новородено бебе”. В подкрепа на Неонатологията във Велико Търново, Траяна Стоянова и Галина Ал Котоб, организираха събирането на средства за обновяване гардероба на новородените.

Силен старт в подсилването на имунитета

За топлото и сърдечно посрещане на най-малките бе необходимо закупуването на топли и цветни: гащеризони (ромпър), одеалца и пелени.

Дамите са успeли да привлекат свои близки и познати, както от Велико Търново, така и от други градове, като Добрич и Бургас, и заедно успяват да съберат малко над 1200 лв. (дарения). За реализирането на поръчката, са благодарни на професионалистите от фирма Галикс ЕООД - Стара Загора.

Предколеден бебешки маратон в 'Уни Хоспитал'

Неонатологичното отделение във Велико Търново получи:

**40 бр. бархетни пелени**

** 51 бр. гащеризончета **

** 27 бр. пелени тип "прегърни ме".**

,,Вдъхновихме се и повярвахме, че когато каузата си заслужава, тя винаги намира своите последователи'', споделят инициаторите.

След трудна битка и силна вяра, едно семейство ще си има близнаци

В благотворителната инициатива се включиха и възпитатели и родители от ЧДЗ “ Мечо Пух”. Така в навечерието на Коледа, в компанията на представителна групичка от Частна детска занималня "Мечо Пух” - дарението вече е факт!