Най-желаният и истински подарък в навечерието на Рождество Христово ни показаха в своята Фейсбук страница от ,,Уни Хоспитал'' в Панагюрище.

Министърът на здравеопазването връчи отличие на Лазар Радков и 'Капачки за бъдеще'

Екипът на Отделението по акушерство и гинекология в МБАЛ „Уни Хоспитал“ посреща с много радост и нетърпение бебетата, превърнали се в коледен подарък за своите семейства.

Лекари спасиха жена с огромно образувание в яйчника

Малките юнаци и принцеси, пременени като джудженца, създават коледен дух и настроение не само на своите родители, но и на целия екип. Да са здрави и много обичани им пожелаха лекарите, акушерките и санитарите от Отделението по акушерство и гинекология на болницата. Снимките казват всичко, ние просто няма какво да допълним към това съвършенство.

„Уни Хоспитал“ откри своя първи медицински център в София, адресът на новата амбулаторна клиника е на бул. Околовръстен път 27. Медицинският център ще оказва медицински услуги в следните специалности: Акушерство и гинекология, Съдова хирургия, Кардиология, Гастроентерология, Ендокринология и болести на обмяната, Хирургия, Медицинска онкология, Лъчелечение, Ортопедия и травматология, Пластично-възстановителна и естетична хирургия, Дерматология, Нервни болести, Анестезиология и интензивно лечение и Клинична лаборатория.