Съвсем скоро - НОВА СРЕЩА на живо! Чакаме ви на 10 март (петък) в любимото пространство на конферентна зала на ниво +2 в Bulgaria Mall. Ще ни гостува д-р Владимир  Чучумишев, акушер-гинеколог от Медицински център „Д-р Калчев“.

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

yes Какво следва от мига на двете чертички?

yes Кои са важните прегледи по пътя на 9-те месеца?

yes Какви са стъпките при проследяването на бременността?

Предстои да научим всички отговори. Важно е всяка бременна мама да се чувства подготвена, знаеща и уверена. Всяка крачка е от значение, някои изследвания не бива да бъдат пропуснати. Бъдете с нас и научете кои са те.

Следващият петък ще се срещнем още с д-р Камелия Бачовска, педиатър и детски хематолог. Тя ще разкрие пред нас какви богатства се крият в хомеопатичното лечение и ще ни докаже, че хомеопатия Boiron е щедър помощник в периода на бременността, а и не само. Ако изберем Boiron, то доверието ни, несъмнено, ще бъде оправдано.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ ОТ ПРЕДИШНА СРЕЩА

Отлични специалисти, ценни разговори, надеждни съвети, страхотни изненади - да бъдем заедно е чудесно! В женския месец отдаваме нужното внимание на жената и към наградите добавяме и „Кутията на 9 месеца“. Една от вас, мили дами, ще има възможност да си спечели вълшебните продукти за мама и бебе, криещи се в дома на любимата КУТИЯ. Разбира се, както винаги, ще има подаръци за всички. От Boiron също са подготвили нещо специално. 

Предлагат повече изследвания за редки заболявания при новородените

Благодарим ви за доверието. Ценим го силно. Вълнуваме се и с трепет очакваме новата ни среща! 

Вход: СВОБОДЕН - предварителното записване е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО (по-долу)

❗️❗️❗️ МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! Препоръчителна регистрация за присъствие тук: https://tinyurl.com/2rb7zyxp