Мили родители, щастливи сме да ви поканим на поредната ни среща на живо. Бъдете с нас на 22 април, от 11:00 ч., в просторната и любима зала на ниво +2 в Bulgaria Mall.

Безсъзнание, фебрилен гърч, епилептичен гърч... Кои са спешните състояния при децата и как да окажем първа помощ, ако се озовем в ситуация, изсикваща бърза реакция? Важно е да сме подготвени и да реагираме адекватно. За да научим всичко важно по темата, на гости при нас ще бъде д-р Владимир Стоичков, ортопед-травматолог от Академия "Първа помощ".

Никой от нас не очаква и не желае да участва в нещастен инцидент, особено що се касе до здравето на детето. За съжаление обаче не сме застраховани и действителността често ни поставя в подобни ситуации. Д-р Стоичков идва на помощ, за да ни накара да се почувстваме подготвени, дори за неприятни случки. Това, което ще ни сподели, е наистина важно!

ВИЖ СЪБИТИЕТО ВЪВ ФЕЙСБУК

Ще ни гостува също и Славина Недялкова. Тя ще ни разкаже за предимствата на Weleda и ще ни даде ценни съвети по темата за грижата за мама и бебе

На финала ще раздаваме подаръци. В нашата томбола с желание и радост се включват Weleda, а също и Малко зайче. Гарантираме ви - подготвили са ви чудесни награди! 

Както винаги, очакваме ви с нетърпение!

Вход: СВОБОДЕН - предварителното записване е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО (по-долу)

❗️❗️❗️ МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! Препоръчителна регистрация за присъствие тук: https://tinyurl.com/2rb7zyxp