Спомняте ли си малкият Гого. Преди време ви разказахме неговата история. Може да си я припомните >>> ТУК Малчуганът страда от рядко заболяване - болест на Хиршпрунг. Това е заболяване, при което се засяга дебелото черво. То е вродено и се дължи на загуба на нервни клетки в част или цялото дебело черво. 

След проведено лечение в Турция, Гого е стабилизиран. Но щастието не трае дълго. На 3 април семейството споделя следната информация: 

"Здравейте Ангели на Гого! Скоро не сме Ви давали информация за състоянието на нашия Слънчо, за което се извиняваме! Изчаквахме да проследим състоянието му в каква посока ще поеме. Състоянието му беше стабилно. Гого привикваше на гърне и доста време правихме опити за режим. От известно време, успешните опити намаляха. И с течение на дните, освен на гърне се изпуска отново в големи количества и се втвърдява.

Жена на 38 години и без яйчници роди здраво бебе

Докторът е информиран за състоянието му и очакваме неговото решение. Най вероятно ще бъде извикан на контролен преглед и проследен.

В дарителската сметка на Гого има около 1800 лв(+-). В по стар пост са описани с точност. Ако прецени професор д-р Мелих Тугай, ще тръгнем за Турция. Преди това ще Ви предоставим проформа-фактура. Нашето смело момче, най вероятно отново ще има нужда от вашата помощ и подкрепа!

Благодарим ви! Ще Ви държим в течение. Бъдете здрави и благословени!"

Емоция в кадри! Баща изражда собствената си дъщеричка

Лекарят преценява, че е необходимо момчето да се яви на преглед след Великден. С помоща на добри хора, сумата за контролния преглед е събрана бързо. 

Семейството е притеснено какво ще последва оттук насетне:

"На 18-ти април заминаваме за Турция с нашия Слънчо! Състоянието му не е много цветущо. От два дена задържа изпражнения и не се е изхождал по голяма нужда!
Информация ще ви дадем щом д-р Тугай го прегледа и му се направят необходимите изследвания по негова преценка! Възможно е да имаме огромна нужда от Вас тепърва. Бъдете с него! Гого го заслужава! Благодарение на цяла България, Слънчо заминава отново! Бъдете здрави и благословени! Заедно можем много!"

5-годишната Ана Мария се бори с рядко генетично заболяване

enlightenedСъстоянието на малкия Гого може да следите в неговата страничка тук: Заедно за Георги

Споделяме и дарителска сметка, в случай, че се наложи отново да се събират средства: 

Дарителска сметка в банка ДСК

IBAN: BG03STSA93000029009050

BIC: STSABGSF

С титуляр Георги Стоянов Стоянов

PayPall:[email protected]