Нека помогнем на малката Ана Мария да води един нормален живот въпреки генетичното заболяване – всяко дарение е от значение!

Искам да споделя с вас историята на 5-годишно момиченце Ана Мария, което се бори с рядко генетично заболяване, което засяга живота ѝ всеки ден. Състоянието на това прекрасно момиченце е нещо, от което тя не може да се възстанови, нито ще може да се оправи с годините. В резултат на този генетична мутация Ана Мария има нужда от хранителни добавки и редовни медицински грижи, които струват около 2000 лв. всеки месец.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Семейството на Ана Мария прави всичко по силите си, за да я подкрепи, но разходите за медицинските ѝ грижи са голяма тежест за тях. Те отчаяно се нуждаят от нашата помощ и затова се обръщам към вас днес.

Представете си, че сте родител и гледате как детето ви се бори всеки ден със състояние, което не можете да излекувате. Представете си какво емоционално и финансово напрежение оказва това на семейството. Родителите на Ана Мария работят неуморно, за да издържат малкото си момиченце, но не могат да се справят сами.

Тук се намесваме ние. Имаме възможността да помогнем на семейството на Ана Мария, като направим дарение в подкрепа на нейните медицински грижи. Всяко дарение има значение, независимо колко е голямо или малко. Дори малко количество може да направи значителна промяна в живота на това малко момиче и семейството му.

Вашето дарение ще отиде за разходите за хранителни добавки на Ана Мария, изследвания и пълен геномен анализ. Това ще помогне на семейството ѝ да управлява разходите за грижите ѝ в следващата година и половина и ще даде на Ана Мария възможност за щастлив и здравословен живот през това време.

Бебето, оцеляло при земетресенията в Турция, най-сетне е при майка си

Всички имаме силата да променим света, но нека започнем първо с тази кауза. Нека се съберем като общност, за да подкрепим това смело малко момиче и семейството му. Нека им покажем, че не са сами в тази битка.

Споделете тази публикация с приятелите и семейството си и нека разпространим информацията за историята на Ана Мария. Нека ѝ дадем възможно най-добрия шанс за щастлив и здравословен живот.

Медици помагат за израждането на бебе чрез видео разговор

Благодаря за вашата подкрепа и щедрост.

Линк за каузата: https://bit.ly/kauza-ana-maria

Ана Мария можете да подкрепите и на сметката на Фондация „За по-здрави деца”:

IBAN: BG22RZBB91551011971479
BIC: RZBBBGSF
Банка: Райфайзенбанк
Получател : Фондация “За по-здрави деца”
Основание: Ана Мария Лазарова

Или онлайн на: https://buy.stripe.com/4gw8xw2LHaLw7E4eV1

Източник и снимка: FB Krasimir Mladenov