Малката Одри, която се ражда през март месец тази година, прекъсва вековна „традиция“ в семейството на Андрю Кларк, в което в продължение на 138 години не са се раждали момичета.

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР 

Когато Каролин за първи път разбира, че в семейството на съпруга ѝ Андрю не са се раждали момичета от 1885 г. насам, била изумена как това е възможно изобщо. Обикновено шансът в полза на двата пола е 50:50 при раждане, но в рода на мъжа не е имало бебе от женски пол близо век и половина.

Каролин била още по-изумена, когато родителите на съпруга ѝ потвърдили думите му: „Да, вярно е, не сме имали момиче в родословното ни дърво по пряка линия. Той има братовчеди и чичовци, които са имали момичета, но в нашата линия не.“

Каролин и Андрю, които живеят в Мичиган, вече имат едно дете – момченце на 4 години на име Камерън. Когато разбрали, че очакват бебе, много се надявали то да е момиче. След 2 спонтанни аборта жената отново забременява и тогава вижданията им относно пола се променят:

„В този момент изобщо не се интересувахме дали ще имаме момиче или момче. Бяхме благодарни, че отново съм бременна и се молехме за здрава бременност и здраво бебе“, споделя Каролин.

Емоция в кадри! Баща изражда собствената си дъщеричка

През септември месец миналата година семейството организира парти, на което става ясно какъв ще е полът на второто им дете. Очакванията били за момче, така че всички започнали да крещят и скачат, когато разбрали, че бебето ще е от женски пол.

„Беше ни трудно да измислим име, защото никога не сме предполагали, че ще е момиче“, споделя в интервю развълнуваният баща.

Популярни жени, забременели след 40-годишна възраст

И така на 17 март се ражда малката Одри, която успява да прекъсне 138-годишната „момчешка“ традиция в семейството Кларк.

Източник и снимка: https://ladyzone.bg/