Водещата на CNN и главен анализатор по националните въпроси Каси Хънт роди изненадващо у дома.

Това е второто дете на Каси Хънт и съпруга ѝ Матю Ривера. Дъщеря им, Грей Хънт Ривера, се ражда в сряда сутринта само 13 минути след началото на контракциите. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Очакванията били бебето да се появи на следващия ден с планирано секцио. Вместо в болница, Каси Хънт обаче ражда в банята. Тя и Грей са закарани в болница. Бебето се е родило около 3,600 кг.

Каси Хънт разказа, че е станала рано сутринта на 1-ви март, когато изведнъж се е почувствала зле. Тя се е обадила на акушерката, а след това е започнало самото раждане. 

В личния си профил в инстаграм щастливата мама споделя трогателни снимки, а текста към тях гласи следното: 

"Съпругът ми @mattmrivera и аз сме развълнувани да ви представим нашата дъщеря, Грей Хънт Ривера. Грей беше родена от татко си на пода в банята след 13 минути раждане, преди дори да имаме време да наберем 911 и 24 часа преди да е планирано да пристигне чрез секцио. Толкова сме благодарни на екипа на @dcfireandems, който ни преведе през невероятно интензивните моменти, преди тя да поеме първите си глътки въздух, и който пристигна за минути, за да заведе мама и бебе безопасно в болницата. Големият брат Марс не може да бъде по-горд и ние не можем да бъдем по-развълнувани от живота като четиричленно семейство. Специални благодарности на @people, че разказаха на света историята, която ние ще ѝ разказваме до края на живота си."

Източник и снимки: instagram kasie