Преди няколко дни ви споделихме, че обичана двойка от романтичното предаване "Един за друг" станаха родители за първи път. Виолин и Мария прегърнаха своята рожба и от 2-ма станаха 3-ма. Днес сме щастливи да открехнем още малко завесата към тяхната лична история и да ви споделим какво разказаха за влюбените от екипа на болницата, в която Мария е избрала да роди. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Семейството на Виолин е голямо в истинския смисъл. Силната страна на риалити тандема има четирима братя и две сестри. Свикнал да живее в пълна къща, Виолин вече 10 години иска да пренеса модела и в собственото си семейство. Мария обаче отлага бебето, за да си даде време да се наслади на компанията на половинката си в уединение. 

Мария и Виолин гушнаха своята първа рожба

Участието в предаването и срещата с останалите участници и техните истории затвърждават решението на Мария, че е време в семейството им да се включи нов член. Двете чертички дошли много бързо след излизането им от „Един за друг“. Пръв ги видял Виолин. По негово настояване Мария направила тест за бременност, когато цикълът закъснявал. Била толкова сигурна в отрицателният резултат, че не бързала да провери броя на чертичките. Направил го Виолин, а бурната му емоционална реакция не оставило за Мария място за съмнение за показанията на индикатора за бременност. 

Виолин беше един от най-често срещаните мъже в коридора на болницата. Споделяше с половинката си всеки преглед в кабинета на д-р Даниел Ставрев. А бременността на Мария беше съпроводена със силно гадене, което я превърна в чест гост на отделението по патологична бременност през първите месеци на бременността.

Семейството вече е в къщи. А детската стая, направена с безкрайно много любов, е решена изцяло в розово. И понеже знаем, че няма да спрат с бебетата дотук, очакваме ги отново при нас съвсем скоро.

Източник: фейсбук УСБАЛАГ Селена
Снимки: instagram maria_dimieva