"Михаил е едва на 8 години с огромно желание за живот! Той е слънцето на мама и тати и пример за всички човеци! Сияе от доброта и чистота с малката си "огромна" душа! Михаил обича да ходи на училище и най-вече своя учител и математиката. От малък му се налага да носи очила и да посещава логопед, заради затруднения с говора. Подигравките на палавите деца в училище покорява  с лекота, тъй като успява да зарази и зареди всеки с любов и доброта. Това е момчето, което ако види просяк на улицата винаги ще пита мама да му поднесе монета. На баби, които трудно се изправят, той винаги подава ръка.

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

На 13-ти март започва един кошмар за всички ни!

Михаил не може да движи лявата си ръка и няма усет. Същото се случва и с левият му крак. След консултация с невролог е приет в детско отделение в Плевен, за множество изследвания и ЯМР. Докторите там не могат да помогнат за неговия казус, тъй като се съмняват в най-лошото. Михаил е транспортиран по спешност в София в болница УМБАЛ Св. Иван Рилски и отново го подлагат на ЯМР и назначават спешна операция.

Открити са няколко тумора в мозъка, както и най-коварния стволов тумор.

На 23.03.2023 Мишо влиза за първа операция (биопсия от стволовия тумор) и същевременно биват изрязани мозъчни кости и имплантирана титаниева мрежа за декомпренсация. На 04.04.2023 се осъществи втора операция за поставяне на клапа. Още не знаем какво предстои със сигурност и колко ще стоим в болницата. Лъче и Химио терапия след зарастване на раните. За сега лекарите казват, че се отнася за генетична неврофиброматоза."

Домашните любимци намаляват риска от хранителни алергии при децата

Думи на Виктория, леля на Мишо

yesМоже да дарите с карта ,PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut 
https://pavelandreev.bg/campaign/jivot-za-misho
yesБанка Алианц Банк България 
IBAN:BG28BUIN95611000712339
BIC:BUINBGSF 
Титуляр:ФОНДАЦИЯ ПАВЕЛ АНДРЕЕВ (Основание дарение за Мишо
yesСтраница Базар 
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share