Обещахме ви скоро да се срещнем отново. Време е да спазим обещанието си. Приятели, очакваме ви на 15 юли, от 11:00 ч., в Bulgaria Mall! Заповядайте да споделим заедно усмихнати моменти, да си поговорим по важни теми и да обменим ценен опит. 

Ще се срещнем с Тамара Маринова, акушерка от СБАЛАГ „Майчин дом“, която ще ни разкаже как да поставим успешно начало на кърменето. 

Да, КЪРМЕНЕ - именно тази тема ще бъде на фокус в предстоящото събитие. Ако искате да научите всичко важно по нея, запазете времето до обяд на 15 юли още сега. Нашият гост е сертифициран да извършва консултации по кърмене от Национална асоциация „Подкрепа за кърменето“ - Национален комитет по кърмене. Сигурни сме, че искате да чуете какво има да ви каже. 

enlightened ТУК ще откриете подробна информация и за начина, по който можете да стигнете до залата. 

А какво друго ще чуем по време на срещата? Ето и кои са другите любопитни теми, които ще засегнем...

  • Гергана Фратева, управител и официален представитeл на Neno за България, ще ни сподели за предимствата на Neno и ще ни увери колко добър помощник е той в кърменето;
  • Славина Недялкова ще ни разкаже повече за вълшебните продукти на Weleda - натурална козметика с естествени съставки. И ще ни даде ценни съвети как да се грижим за своята и за кожата на бебето.

Издваме и една тайна, макар да сме сигурни, че се досещате и сами за нея: Neno и Weleda са ви подготвили страхотни изненади! Нали не сте забравили и за томболата с големите ни награди!

Да, ще бъде интересно, весело, полезно. Бъдете с нас, нека превърнем кърменето във вълшебна приказка на споделеност, нежност и ласка между мама и бебе. 
 

Вход: СВОБОДЕН - предварителното записване е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО (по-долу)

❗️❗️❗️ МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! Препоръчителна регистрация за присъствие тук: enlightened https://tinyurl.com/2rb7zyxp