Всяка бъдеща мама има страхове, свързани с предстоящото раждане. Знаем добре колко много са въпросите, които тя желае да отправи към добър специалист. И съвсем сигурни сме, че сред тях ключово място заема този за упойките.

  • Кои са различните видове упойки, могат ли да ни навредят или е добре да сме уверени, че напротив - дори ще ни помогнат?

     
  • Какви са техните предимства и какви - недостатъците им?
     
  • И защо спокойствието и доверието в екипа, който се грижи за нас, са от основополагащо значение за нормалното протичане на едно раждане? 

За всичко това и за още много по темата ще си говорим на 13 декември (вторник), от 11:00 ч., в Bulgaria Mall

За нас е изключително удоволствие да поканим всички бъдещи и настоящи родители на поредната ни среща на живо. Наш специален гост този път ще бъде д-р Георги Симеонов, д.м., началник отделение по анестезиология и интензивно лечение в МБАЛ „Света София“. Ще бъдете свободни да го питате за всичко, което желаете. Той ще ви отговори - с желание, опит и отдаденост. Доверете му се и чуйте какво ще сподели. 

На фокус в предстоящата среща ще бъдат още и хомеопатичните лечебни методи през бременносттаД-р Райна Жейнова, педиатър и хомеопат, ще ни разкаже повече по темата, запознавайки ни подробно с предимствата и ползите на Boiron

ВИЖ СЪБИТИЕТО ВЪВ ФБ

Верни на себе си, на финала ще зарадваме всички присъстващи с подаръци. Boiron и Бочко са подготвили чудесни изненади за мама и бебе. Елате и разберете какви са те. 

Знаете мястото, чакаме ви с вълнение в конферентна зала на ниво +2 в Bulgaria Mall. Нямамe търпение да се видим! 

Входът е СВОБОДЕН, но предварителното записване е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО.

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! Направи своята регистрация за присъствие тук:enlightened https://tinyurl.com/2rb7zyxp