Фондация “Искам бебе” се включва за първи път в световното движение #Щедрият вторник с личната кауза на още едно българско семейство с репродуктивни проблеми.

Целта на кампанията Подари Рождество в един дом” е да събере 5 000 лв. за инвитро процедура на Петя и Филип от Свиленград, а личната им история е докосваща сърцето.

Рядко медицинско явление - след инвитро трансфер на два ембриона, единият се разделил

Въпреки, че живеят на 500 метра един от друг в южния град, пътищата им дълго време не се пресичат. Всеки от тях двамата се реализира професионално и докато Петя обикаля света като морски офицер, Филип живее и работи в родния си град. Години по-късно една „сляпа среща” ги събира, за да открият, че те са сродни души и искат да продължат живота си съвместно. Пътят им към детето, обаче, се оказва много труден. Предстои им лечение и отново опит инвитро.

Защо не успявах да забременея и как се случи чудото

 

„Ние вярваме, че ще имаме бебе – готови сме да се борим докрай за тази мечта! Обръщаме се към вас за подкрепа и разчитаме на ваша помощ за да  успеем!“ – това е обръщението на двойката към всички, които могат да помогнат.

Петя и Филип са една от над 145 000 двойки в България, която се нуждае от асистирана репродукция, за да заченат дете. Заедно можем да им помогнем да постигнат своята мечта и да подарим Рождество изпълнено с щастие и детски смях в техния дом.

yesНАУЧИ КОГА Е ТВОЯТ ТЕРМИН

Подкрепете кампанията “Подари Рождество в един дом” на фондация “Искам бебе” онлайн или с дарителски смс DMS ISKAM BEBE на номер 17 777 за трите мобилни оператора и на platformata.bg.