Декември, добре си дошъл! Какви ли изненади ще ни донесеш? Нямаме търпение да разберем. Дотогава нека видим колко чудеса се появиха през ноември. 299 бебчета са проплакали в Университетска акушеро-гинекологична болница “Майчин дом”. От екипа споделиха чудесни новини, които, по традиция, бързаме да споделим и с вас. 

НАУЧИ КОГА Е ТВОЯТ ТЕРМИН

"Изминалият ноември за Университетска акушеро-гинекологична болница “Майчин дом” бе озарен от цели 299 новородени слънчица! През ноември при нас се родиха 11 двойки близнаци!

Радостта ни е пълна, благодарение на доверието на семействата, които избраха "Майчин дом" за първи дом на своите бебенца, защото вярват на  професионализма и грижите на най-добрите акушер-гинекологични и неонатологични специалисти на "Майчин дом"!"

В Майчин дом са спасени над 25 000 преждевременно родени бебенца

Новият живот винаги пълни сърцата ни с радост, топлина и щастие. Хубаво е да се раждат бебета - колкото повече, толкова повече! Екипът ни желае на всички семейства, които скоро са посрещнали своите рожби, много светлина и уют. Бъдете благословени, мили новородени дечица. Нека Господ ви закриля. 

Източник: FB Университетска акушеро-гинекологична болница “Майчин дом”