Има ли лице Доброто? Да! Днес за пореден път можем да го видим и да се усмихнем - не - имена не са нужни, защото желанието да си добротворец е достатъчно ценно. Да подадеш ръка, да направиш жест... Защото можеш и защото искаш да сееш щастие. Без да губим време в думи - ето какво споделиха от АГ Селена в свтоята Фейсбук страница:

НАУЧИ КОГА Е ТВОЯТ ТЕРМИН

,,Все по-често чуваме, че доброто си е отишло. И все повече вярваме в това твърдение. А дали е така? Дали не срещаме доброто всеки ден около себе си поизгубили способността си да го виждаме? Дали и то не е станало по-тихо заради засилената глъчка, идваща от по-нахаканите, по-силно желаещите да бъдат в полезрението? 


Именно затова, гласът на доброто трябва да се позасили, а скромността му - да се позабрави. Не за самохвалство, а за вдъхновение. Защото доброто е заразно!

В АГ Селена бебешкият плач не спира - за 24 часа се родиха 21 бебечета

В петък в болницата дойде един мъж. Не знаеше към кого точно трябва да се обърне. Колебливо почука на вратата на един от кабинетите в ин витро клиниката към болница "Селена" и попадна на д-р Мариела Даскалова. Нищо необичайно, мъже с репродуктивни проблеми са чести посетители в нейния кабинет. Оказа се обаче, че не негов проблем го е довел в лечебното заведение. А проблем на негова служителка

В "ЗДРАВЕ НА ФОКУС" ГОВОРИМ ЗА:

Жената е пациент на ин витро клиниката към болница "Селена", вървейки по пътя към родителство. Мъжът - неин работодател и повече от всичко - Човек! Едничката причина, която го беше довела при нас, беше желанието му да заплати замразените ембриони на служителката си. Не знаеше дали може и как се случва, и чукаше на вратата, за да намери някой, който да му обясни. Вероятно и жената не е знаела какъв жест се готви да направи нейният началник, ако съдим по липсата му на подготовка.

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

Щастливи сме, че има такива хора! Такива мъже, за които титлата върви с отговорност. Че има такива работни места, които превръщат хората в общност, в семейство, в подкрепа. И сме щастливи, че работното ни ежедневие ни прави свидетели на това, засилвайки вярата, че доброто го има, само има нужда от по-силен глас.''