Скъпи приятели, знаете, че списание "9 месеца" посреща новия живот с радост и трепет, споделяйки именно вашите емоции в този специален миг. Затова днес представяме на вниманието ви поредната История за Щастие, този път разказана от инвитро клиниката към болница "Селена".

"Инвитро клиниката към болница "Селена" е нашата работилница за радост. Побрала толкова сълзи и емоции, колкото могат да изплачат само хилядите двойки на прага на своето ново начало като родители. Някои идват с очакване и копнеж, други - с липса на вяра и перспектива, но няма по-голяма награда за нас от това да ги изпратим със сълзи на искрено щастие. Такова щастие, каквото може да изпита само едно семейство, минало през борбата за собствено дете.

Днес ви срещаме с Дея и Рая - слученото чудо на Катя. Или, както понякога наричаме тези тандеми - "Да му мисли таткото с трите жени". Понеделник беше денят, чакан четири години. Денят на срещата с материалната форма на случения копнеж. Денят, в който Катя за първи път гушна своите сбъднати чудеса и получи за цял живот титлата "мама". Хубавото на двойките деца е, че се раждат с верен приятел за цял живот, а любовта, която има в къщи, е по две.

Няма думи, които да предадат емоциите от тези срещи. Снимките не успяват да уловят онази енергия, която витае около новите мами, онази близост, която създава разглеждането на снимките на детската стая. Но можем да ви помогнем да си припомните себе си на прага на новото начинание на родителството и да ви напомним, че няма по-смислено нещо от това да бъдете нечия мама. А ние сме тук, за да ви помогнем за това!

Благодарим ви Дея и Рая за любовта, радостта и емоцията, които донесохте! Благодарим Катя, че неуморно пътувахте 170-те километра между Ямбол и Пловдив за всеки преглед и всяка процедура, за да случите вашето чудо на живота в "Селена"!".

Източник: АГ Селена