Трета рожба проплака в семейството на Красимир Боев - репортерът на NOVA. Бебето е момче и се казва Велин. Гордият татко побърза да се похвали за щастливото събитие в неговия живот и написа трогателен шеговит пост във фейсбук. Ето и какво гласят думите му:

НАУЧИ КОГА Е ТВОЯТ ТЕРМИН

"От днес вече няма да взимам интервюта, а ще давам. С появата си - 51-сантиметровият Велин ме превърна в многодетен баща, а такива много се търсят покрай Коледните празници. С Галя благодарим на д-р Веселин Дяволов и целия екип на Майчин дом. 

ГЛЕДАЙ НОВИЯ ЕПИЗОД НА "ЗДРАВЕ НА ФОКУС":

А иначе през всичките тези месеци видях много учудени физиономии, повдигнати вежди и деликатни въпроси от рода на: "Случайно ли...". Не, няма нищо случайно в създаването на толкова много любов. 

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей стана татко за първи път

Велин идва в едно шумно семейство, в което има смях, крясъци, сълзи, наказания, сдобрявания и рани, но зад всичко това стои много и още повече обич

Сега  с нетърпение очакваме предстоящата зима, за която предричат, че ще е най-тежката в нашето съвремие. Но ние сме гърмяни зайци. Като всяко многоуважаващо се многодетно семейство, ще посрещнем новия член в къща с болно ухо, температура и яко сополи... Няма да се излагаме, я!" 

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

Екипът ни желае на малкия Велин безгрижно детство и мечти, които стигат безкрая. А на голямото семейство желаем здраве, сплотеност и щастливи мигове. 

Източник: FB Krasimir Boev