Серина Уилямс е станала на майка на момиченце за втори път. За появата на втората им дъщеря американската легенда в тениса и нейният съпруг Алексис Оханян обявиха в социалните мрежи. Новороденото носи името Адира Ривър Оханян

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

В личния си профил в Isntagram щастливият татко написа: 

"Благодарен съм да съобщя, че нашата къща е още по-пълна с любов: щастливо и здраво новородено момиче и щастлива и здрава майка. Чувство на благодарност. @serenawilliams сега ми направи още един несравним подарък — ти си GMOAT. Благодаря на целия невероятен медицински персонал, който се погрижи за жена ми и дъщеря ни. Никога няма да забравя момента, в който запознах @olympiaohanian с малката ѝ сестра." 

През 2017 г. Серина Уилямс, една от най-великите тенисистки в историята, спечели Откритото първенство на Австралия, една от многото си титли от Големия шлем, докато беше бременна с първото си дете Алексис Олимпия Оханян младши.

Вътреутробно развитие на плода - кога започва да чува бебето

Но месеци по-късно тя едва не умира, след като развива кръвен съсирек в белия си дроб. Налага се да роди дъщеря си Олимпия чрез спешно цезарово сечение.

Какво споделя майката, родила близнаците си на две различни места

След белодробната емболия тя прекара шест седмици прикована към леглото. Но само пет месеца по-късно се завърна към състезанията на двойки за Fed Cup заедно със сестра си Винъс.

Уилямс се оттегли от тениса миналата година, след като се превърна в суперзвезда за цяло поколение.

„Готова съм да бъда майка и да опозная една различна версия на себе си“, каза тя след последния си мач миналата година.

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

Поздравяваме семейството за чудните новини и желаем здраве и щастливи мигове! 

Източник: https://www.standartnews.com/
Снимки: Instagram serenawilliams