След като преди 2 години преживяват най-трудния момент в живота си и губят дете, днес моделът Криси Тейгън и певецът Джон Леджънд се радват да посрещнат третата си рожба. 43-годишният певец е съобщил щастливата новина пред публиката на частен концерт.

Изчисли своята гестационна седмица и приблизителната дата на раждане на твоето бебе

Джон и неговата половинка се запознават през 2006 г., а през 2013 г. вече узаконяват връзката си. Няколко години напразно правят опити за дете и затова се решават да прибегнат до инвитро, а ако не успеят - да си осиновят. През 2016 г. се ражда първото им дете, дъщеричката Луна, а през 2018-а - синът им Майлс.

За съжаление, преди две години, животът ги изправя пред най-тежкото изпитание - Криси губи бебето, което е носила, поради частично отлепване на плацентата. Двамата със съпруга ѝ тогава говорят открито за случилото се, като дори споделят емоционални кадри от преживяната загуба. Майката споделя още: 

„До сина, когото почти имахме. Преди една година ми причини най-голямата болка, която можех да си представя, за да ми покажеш, че мога да преживея всичко, дори и да не го искам. Нямах възможност да се грижа за теб, но ти дойде и си отиде, за да ме накараш да обичам себе си и да се грижа за себе си, защото телата ни са безценни и животът е чудо. Казаха ми, че ще стане по-лесно, но това все още не се е случило. Мама и татко те обичат завинаги.“

Близнаците Калина и Калин - първите бебета за 2023 година в Кула

Новата бременност те пазеха в тайна известно време. Вероятно поради страх събитията от преди да не оживеят отново. За щастие този път всичко е наред. Бебе номер 3 вече е в прегръдките на мама и тати. 

Желаем здраве и щастливи мигове на семейството. 

Източник: https://ladyzone.bg/
Снимка: instagram chrissyteigen