Александър Лудвиг, познат на целия свят от поредицата „Игрите на глада“, ще става баща!

Актьорът очаква бебе от съпругата си Лорън, след като двамата преживяха няколко спонтанни аборта. Сега щастливата новина беше обявена в социалните мрежи, където Лудвиг сподели снимка с любимата си и нейното наедряло коремче. „Беше дълъг път и искахме да изчакаме, за да видим, че нещата са обещаващи този път“, написа актьорът под публикацията.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

Лудвиг не забрави да благодари на феновете за постоянните подкрепа и любов, които получава от тях, като се пошегува, че семейното куче Ям е на седмото небе от щастие. Александър сподели още, че с Лорън също не могат да сдържат емоциите си и не могат да опишат с думи вълнението, което ги е обзело.

В своя публикация в Instagram, Лорън сподели, че бебето се очаква през май. Тя също така сподели малко повече детайли около бременността и пътя до нея. Обясни, че преди това е преминала през три спонтанни аборта, които са я научили много както за нея самата, така и за живота. „До всеки там, който е преминал през аборт, има светлина в края на тунела. Не сте сами“, написа още бъдещата майка.

Новината за бременност идва почти година, след като Лорън претърпя и третия си аборт. По това време бижутерката заяви, че иска да сподели за тъжното събитие с последователите си, защото така ще им помогне да разберат, че подобни неща се случват и са съвсем нормални. По думите ѝ тогава, абортът не е нещо, от което жените трябва да се срамуват и да крият от света.

„Преминаването през всичко това ме убеди, че определено не съм сама. Често срещано явление е, но имам чувството, че не се говори достатъчно за него. Ако говорим повече за тези неща, може би няма да се чувстваме толкова сами и да търсим вината в себе си. Информацията е сила и искам да започна да споделям повече за аборта“, написа тогава Лорън в социалните мрежи.

Невероятно! Майка на седем дечица роди петзнаци

Александър се жени за любовта на живота си през 2021 година. Интимната церемония, състояла се в Юта, дойде само няколко месеца след обявяването на годежа. По думите му в социалните мрежи, животът е твърде кратък и не е искал да губи нито една секунда повече, без да нарече Лорън своя съпруга.

Източник и снимки: https://www.tialoto.bg/