Познати и непознати, обръщаме се към Вас отново с молба за помощ, защото една МАЙКА от нашия роден град Септември се бори със страшната диагноза РАК и има огромна нужда от финансова подкрепа, за да може да започне лечението си в турската клиника!

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

Таня е майка на две прекрасни момичета на 5 и на 11 години!

Година след като ражда втората си дъщеря започва да усеща силна болка в корема и влиза в болницата, за да лекуват възпалена язва, НО след направените изследвания  се оказва ТУМОРИ на стомаха!

В детска градина дрога отне живота на дете

Следва операция и химиотерапии! За ужаса, за страха, за болката, за шока, за сълзите няма да ви разказваме! Вие сами може да си представите какво е за една майка да чуе, че може да загуби битката за своя живот и да остави двете си деца да отраснат без майчина прегръдка и милувка!

Благодарение на лекарите, на силния дух на Таня, на подкрепата на нейното семейство и приятели Таня се справя с това ужасно предизвикателство, преборва рака и животът продължава до преди седмица, когато чува нещо още по-СТРАШНО МЕТАСТАЗИИ, РАК четвърти стадий /последен/.

В Димитровград възобновяват прегледите със специалисти от Майчин дом

…И тук думите вече засядат като буца в гърлото ми. Как се продължава след като чуеш това изречение? Но Таня трябва да се бори, защото ето тези три усмивки от снимката имат нужда от нея, за да продължат да греят!

Тя вече е в Турция, където лекарите ще се борят за живота ѝ! Предстоят ѝ изследвания, химио и имунотерапия. Вие може да си представите колко ще струва цялостно самото лечение!

България вече си има първият мобилен пункт за кръводаряване

Това семейство е като моето, като твоето… обикновено, което изкарва парите си с честен труд и със сигурност знаете, че с нашите заплати нито едно семейство няма въможност да заплати 100 000 лв /в най-добрия случай, защото се опасяваме, че ще бъде много повече/. 

Искрено благодарим на всеки един от вас! Ние вярваме, че Таня ще живее, но за да се случи това трябва всички ние да я подкрепим!

Лекарите в Турция препоръчват 12 вливки през 2 седмици, като общата им стойност е 48 000 лв! Освен това ще са необходими пари за допълнителни изследвания, 5Д скенер, пътни и престой! След три месеца и контролни изследвания ще се реши как ще продължи лечението!

Само от началото на седмицата до днес семейството е заплатило 10 000 евро за изследванията! Всяка помощ е от значение!

Семейството на Таня Ви моли да отворите сърцата си и да ѝ помогнете!

enlightenedМоже да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut

https://pavelandreev.bg/campaign/zaedno-s-mama-tanya-sreshtu-raka
enlightenedАлианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.
Банка: Алианц Банк България   
IBAN: BG57BUIN95611000714727   
BIC: BUINBGSF   
Получател: Фондация Павел Андреев   
Основание: Дарение за Таня Мирчева
enlightenedВключете се в онлайн базара на платформата 
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share