Преди три години идва най-голямата радост за Ина - ражда се чаровната и дълго чакана Стефи. Но майката заплаща много висока цена за щастието да я има.

След много тежко раждане получи дълбока венозна тромбоза и само това, че е спортист и много борбен човек я спаси да не загуби крака си, но лечението ѝ до този момент не е успешно.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Вече е с хронични тромбози, запушени кръвоносни съдове и се нуждае от две неотложни операции - поставяне на три стента в главните вени и хистероктомия поради непрекъснато кървене.

Оперативното ѝ лечение в България е невъзможно заради сложността на заболяванията и липсата на подходяща апаратура. С посредничеството на Д-р Юлиян Моллов се намери клиника в Истанбул, която се наема да извърши операциите и дава 90% гаранция за отпушването на вените с поставянето на филтри и намаляване на риска от инфаркт и белодробна емболия. След което ще бъде извършена втората операция, а именно хистеректомия. А със стентове рискът по време на операция е сведен до минимум.

Сумата, която е нужна, е огромна и непосилна за семейството - 44 500 евро. Нека подкрепим Ина, за да остане с детето си!

enlightenedМоже да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut 
https://pavelandreev.bg/…/da-pomognem-na-ina-da-bade-do…

enlightenedБанка Алианц Банк България 
IBAN:BG12BUIN95611000699726
BIC:BUINBGSF 
Титуляр Фондация Павел Андреев Основание дарение за Ина

Източник: фейсбук Дари надежда