Момичето в огледалото вече се е превърнало в жена, чиято кожа пази отпечатък от всички щастливи, и не чак толкова, моменти на отминалите дни. Бяха ли те по-безгрижни? Може би.


Към днешна дата обаче са далеч по-смислени, изпълнени с обич, детски глъч, джаз, отлично подбрани ритуали за красота.

Говорейки за последното - красотата, няма как да пропуснем факта, че тя извира отвътре, за да се нарисува върху щрихите на лицето. Всички сме запознати с рутинните съвети към дамите - поне 8 чаши вода дневно, спорт, без вредна храна и неподходящи навици + любов за душата.

Наред с дневните удоволствия несъмнено принадлежи и времето, което посвещаваме на своята кожа - нежно докосване, очаквана грижа, тиха наслада по женски.

Отговорът на въпроса "Какво искат жените, особено на една определена възраст", отдавна има отговор - да, обширен, цветен, богат на подробности, но все пак отговор. Част от него звучи така "... гладка, свежа кожа, с равен тен, без усещане за опънатост и сухота." 

 
Можем ли и как да предотвратим стареенето на кожата на лицето, запазвайки блясъка, еластичността и младостта?
Парола за достъп до гореизброеното: Hyalurogel от MIXA

Факторите на околната среда, слънцето, студеният вятър, сухият въздух и дните от календара се оказват безмилостни към кожата, нали? Осезаемо тя търси утеха, хидратация, въздушни ласки, копнеейки за еластичност и комфорт.

Основната цел на гамата продукти Hyalurogel е именно мощна хидратация за предотвратяване появата на фини линии и стареене на кожата на лицето в бъдеще.

На помощ идват хиалуронова киселина и глицерин, за да осигурят хидратация и възстановяване на уморената и суха кожа внимание - в продължение на цели 24 часа. Усещането е приказно, толкова хубаво, че е нужно малко време, за да сме сигурни - реалност е! 

 
Нямате търпение да ви споделим детайли за всички продукти от семейството на Mixa Hyalurogel

Ето ги и тях:

Mixa Hyalurogel гел серум за 24-часова хидартация:
Съдържа висока концентрация на използваните в дерматологията съставки: 5% витамин B3 + провитамин B5 + чиста хиалуронова киселина. Премахва усещането за опънатост, сухота, успокоява и попива с лекота, без да оставя мазни следи. Нанася се сутрин и вечер - самостоятелно или като подготовка за последваща грижа (например: Mixa Hyalurogel Riche). Гарантирано по-нежна, гладка и свежа кожа.

Mixa Hyalurogel Rich богато хидратиращ крем за лице:
Изключително подходящ избор при чувствителна, суха и много суха кожа. Осигурява 24-часова хидратация, премахва усещането за опънатост, дискомфорт и неприятното лющене.

Mixa Hyalurogel Light хидратиращ крем за лице за нормална, чувствителна и дехидратирана кожа:
За всички почитатели на кадифената мекота и сияйния тен - уникалната текстура на крем гелът (освен че е приятна за нанасяне върху лицето и шията) ще овлажни интензивно епидермиса, оставяйки неповторимо усещане за еластичност и гладко съвършенство.

Mixa Hyalurogel хидратиращ нощен крем:
Погрижете се за кожата на лицето си… докато спите - именно този нощен ритуал ще я подхрани, успокои и същевременно укрепи естествената ѝ защитна бариера. 

 
Ако вече подготвяте списъка с подаръци за любимите хора, включвайки в него и себе си, разбира се, то едва ли има съмнение - Mixa Hyalurogel следва да заеме челна позиция. Защото грижата е любов, хидратацията - живот, а защитата - сигурност, спокойствие и комфорт. Изберете своите продукти ТУК 

Благодарим ви за доверието, мили дами, едно е сигурно - ще го оправдаем. 
Светли празници!