Често получаваме запитвания по темата за неразположенията през бременността, винаги съветваме аудиторията ни да се консултира със специалисти в областта. Самодиагностиката може да бъде опасна, прилагането на съвети от форуми – също.

Знаем, че интернет дава лесен достъп до редица отговори и консултации, но ако те не са от квалифициран източник, не бива да им се доверявате. Поканихме д-р Антоанет Топчиян, която се превърна в нашия гид относно дискомфорта при бъдещите майки.

Несъмнено 9-те месеца са вълнуващ и щастлив период, затова не бива да позволявате на някои дребни болежки да помрачават щастието ви. Помнете, че грижата за вашето здраве, всъщност е грижа за здравето на бъдещото ви дете.

Абонирайте се за канала „9 месеца“ в YouTube, за да не пропускате новите лекции

Д-р Топчиян сподели кои са Шуслеровите соли на бременността – тези, които благоприятстват здравината на костите, растежа на плода, деленето на клетките, зъбите на майката и детето.

Специалистът сподели как дамите могат да преборят желязодефицитната анемия и разкри коя Шуслерова сол влиза в ролята на пръв помощник на имунната система.

Гледайте цялото предаване тук: