Преди шест години актрисата от "Скъпи наследници" Искра Донoва прави първия си опит ин витро, за да има бебе. Той се оказва неуспешен, но това не я отчайва.

"Много труден период беше за мен, не мога да скрия. Но не исках да спирам. И сега съм щастлива, като се надявам всичко да бъде наред", каза в студиото на "Търси се" по Би Ти Ви Донова.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

"Много съм мислила за първата среща с бъдещото ни дете. Всеки път, когато се замисля за този момент, мога да се разрева. Мисля, че ще бъде най-щастливият миг в живота ми, и нямам търпение да се случи", призна звездата.

Меги и Нели я срещнаха с най-скъпите ѝ приятели, които са били до нея в този дълъг път до майчинството. Едни от тях са актрисите Деляна Хаджиянкова, Елизабет Радева и Йоана Темелкова.

Актрисата Искра Донова е бременна с първото си дете

Изключително емоционална бе и срещата с лекарката, която помага на Искра да сбъдне мечтата си и в момента проследява бременността ѝ - д-р Анна Богданова. "Имаше момент, в който някак си се предаде и каза, че ще поеме глътка въздух преди да поеме отново по този път. Но аз ѝ бях казала, че през 2023 г. тя ще бъде бременна, просто трябва малко търпение", споделя д-р Богданова, която става и много близка приятелка с актрисата.

Оказва се, че най-щастлив от предстоящото чудо в живота на актрисата е нейният съпруг Жеко, с когото са заедно от много години. "Много е готино да видиш партньора си толкова щастлив. Някак си толкова беше горд, когато разбрахме! Просто беше станал 3 метра висок! Все едно върти планетата!", сподели емоциите на бъдещия татко актрисата.

Георги Блажев стана татко за втори път

Чудото при нея се случва в клиника в Истанбул. Тя пътува до там всеки месец и бременността ѝ идва след първия опит ин витро там. Преди това актрисата дълго време е пробвала в български клиники, пише "България Днес".

"Най-важното, според мен, е да се съхраниш ти заедно с партньора ти като двойка и като екип. Нещо, което според мен понякога липсва в българските клиники. Те обикновено наблягат на жената, а мъжа го игнорират", признава очарователната актриса.

Източник: https://www.plovdiv24.bg/
Снимки: Instagram iskradonova