2022 г., декември месец, една желана среща записана от Майки за донорството, между мен, моя партньор и д-р Персенска. 

Пристъпих плахо с опити зад гърба си. Две инвитро процедури в Турция и 4-ри инсиминации в България. Знаех горе-долу какво следва и вече си бях научила урока, че това не винаги означава бебе.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

След като подробно разгледа нашите изследвания, д-р Персенска каза, че иска нови хормони и “цветна снимка”. Партньорът ми направи SDI тест. При мен и при него не излезе нищо лошо в изследванията, а тръбите ми бяха проходими. 

Започнахме проследяване на овулация и “таймиране” на такава. Докторката каза, че ще се получи и не беше за вярване, но точно април месец аз имах заветните две чертички

Първият преглед мина много емоционално.  Много сълзи, усмивки и малко страх. Но моята точица беше там! После имаше и сърчице. 

Пътувам от Банско до ден днешен. Не мога да си представя, че моето мъничко чудо ще се роди някъде другаде. Благодаря на д-р Димова за грижите и отговорите на всичките ми въпроси. На д-р Персенска, че не отвърна глава от нас и дори не стигнахме до инвитро. На момичетата от фондация Майки за донорството, които ме увериха, че ще имаме успех. 

Източник и снимка: Facebook Донорството е живот / Майки за донорството