"Здравейте, 

Ние сме Дияна и Христо. Както всички други, така и ние си имаме нашата история. Започнахме нашите инвитро опити преди четири години. Минахме по реда на всички изследвания, претърпях две лапароскопии и накрая премахване на маточните тръби. Започнахме с опитите в една болница, втора болница, но всичките ни опити свършиха с неуспехи. За съжаление и яйчниковият ми резерв падна драстично надолу.

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

В последната болница, която посетихме директно ни насочиха за донорски яйциклетки. Не се замислихме изобщо, желанието да имаш дете е огромно. И естествено бързо взехме пакет замразени вносни яйциклетки. Последваха два опита с тях и пак неуспех.

След това се насочихме към нова болница, но лекарят там беше на същото мнение - донорство. Сега сме в очакване на български донор – жена, която да дари тук, в България, за нас. И да направим нова инвитро процедура. Пътят, който вървим за да сбъднем нашата мечта е много труден. Пълен с разочарования и много сълзи. Но не се отказваме. Ще се борим, докато силите ни държат.

Всяка шеста двойка в ЕС има репродуктивни проблеми

Желая на всички момичета, които са тръгнали по този дълъг и труден път, много успехи и търпение. Мисля, че по хубаво от това да гушнеш своето дете, няма на този свят.“

enlightened Научете как да помогнете на семейството >>> ТУК