Бременна сте и сега е времето да се насладите на малко глезене от страна на партньора си и на повече чувствени ласки. Не, не става въпрос за секс и боричкане в леглото. Помислете за истинско глезене – масаж на стъпалата, на гърба, на скалпа, лакиране на ноктите, закуска в леглото, наместване на възглавницата и какво ли още не... Ако не може да измислите как мъжът до вас да ви глези в свободното си време, ще ви дадем няколко идеи, които събрахме от ученички на С “9 месеца” на училище. За да стигнат до партньора ви, оставете уж неволно списанието, отворено на тази страница, до сутрешното му кафе. Или я изрежете и я пъхнете между документите му или направо в джоба на сакото. Това ще е деликатен намек какви са неговите задължения към вас, след като се прибере от работа.

“Последните два месеца на бременността имаше опасност от преждевременно раждане и се наложи да остана на легло през цялото време. Единственото, което можех да правя сама, бе да ходя до тоалетната. Съпругът ми се грижеше за дома – готвеше, пазаруваше, чистеше. Подарих му за рождения ден готварска книга.”


Виолета Матеева, 27 год., майка на 2-месечен син

“Не всяка бременна се чувства красива. С всеки изминал ден усещам, че ставам все по-дебела и по-дебела. Съпругът ми обаче често ми носи цветя и ми повтаря, че приличам на тях и съм прекрасна. Това повдига самочувствието ми.”
Яна Кирилова, 23 год., бременна в 7-ия месец

“Винаги когато изпитвах неутолим глад за шоколад, сандвич или чипс, приятелят ми се обуваше и излизаше да ми купи. Случвало се е да го събудя дори в 3 ч. през нощта. Добре че този период отмина.”


Даниела Великова, 29 год., бременна в 9-ия месец

“Бременна съм за трети път и повечето ми роднини вече си мислят, че за мен няма тайни през 9-те месеца. Въпреки това таткото е много грижовен и всяка събота и неделя ми поднася закуската в леглото. Дори и най-малкият знак на внимание от негова страна има значение.”
Ася Захариева, 35 год., бременна в 5-ия месец

“Приятелят ми редовно ми прави масаж на врата и гърба. Вечер пред телевизора продължително разтрива глезените и прасците ми и това направо ме пренася в рая.”
Симона Йорданова, 28 год., бременна в 6-ия месец

“В първите месеци на бременността непрекъснато ми се повръщаше и бях много чувствителна към всяка миризма. Това беше прекрасно оправдание да не влизам в кухнята и да не готвя. Съпругът ми пое тази роля и показа уменията си като майстор-готвач. Една вечер дори направи огромна шоколадова торта и ме остави да я изям почти цялата, без да се оплаква, че е ощетен.”
Зорина Шишманова, 23 год., майка на 2-месечен син

“Трудно ми е да си призная, но постоянно сменям настроението си, нервна съм и често се карам. Преди две седмици съпругът ми ме заведе в СПА център. След това лошотията ми като че ли изчезна с магична пръчка.”
Мариела Николова, 25 год, бременна в 9-ия месец